EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Franca fillon vaksinimin e fëmijëve minoren prej 16 dhe 17 vjeç me rrezik nga sëmundje të rënda

Franca ka vendosur ta zgjerojë fushatën për vaksinim të personave prej 16 deri në 17 vjeç të cilët mund të përballen me rrezik të lartë nga sëmundje serioze të shkaktuar nga koronavirusi, ka njoftuar sot Ministria franceze e Shëndetësisë.

Back to top button
Close
Close