EvropëKorrespondentë Botë

Franca e kthen kontrollin ndaj epidemisë me Kovid-19

Ministri francez i Shëndetësisë Olivie Veran, konsideron se vendi "e kthen kontrollin ndaj epidemisë" dhe shtoi "gjithçka sugjeron se e kemi kaluar kulmin epidemik". Ai në intervistë për disa gazeta rajonale, megjithatë, i paralajmëron francezët se "është herët të lirohen nga përpjekjet", njofton korrespondenti i MIA-s.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close