EvropëSvet.Slajder

Franca e gatshme të ndihmojë në arritjen e zgjidhjes së qëndrueshme rreth Nagorno Karabahut

Franca bëri të ditur se është e gatshme të ndihmojë që të arrihet zgjidhje e qëndrueshme dhe e balancuar për të gjitha palët në konflikt rreth Nagorno Karabahut.

Back to top button
Close
Close