23 October 2020 15:56

  Protestë e VMRO-DPMNE-së

  There is no excerpt because this is a protected post.
  23 October 2020 15:55

  Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti për vizitë zyrtare

  There is no excerpt because this is a protected post.
  21 October 2020 14:30

  Solemnitet me rastin e promovimit të nëntogerëve dhe kadetëve në Akademinë ushtarake

  There is no excerpt because this is a protected post.
  21 October 2020 14:30

  Konferencë në temë “Si institucionet janë përballë me ikjen e trurit 2013-2020?”

  There is no excerpt because this is a protected post.
  20 October 2020 15:24

  Konferencë shkencore ndërkombëtare

  There is no excerpt because this is a protected post.
  19 October 2020 17:12

  Konferencë shtypi nga Venko Filipçe

  There is no excerpt because this is a protected post.
  18 October 2020 17:35

  Njëmijë vjet manastiri i Bigorit

  There is no excerpt because this is a protected post.
  18 October 2020 17:34

  Festivali “Dita e organizatave qytetare”

  There is no excerpt because this is a protected post.
  18 October 2020 17:33

  Konferencë shtypi nga Nikolla Dimitrovi

  There is no excerpt because this is a protected post.
  18 October 2020 17:33

  Forum kombëtar “Bashkëpunimi mes presidentit dhe organizatave qytetare”

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Back to top button
  Close
  Close