BallkanKorrespondentë BotëMIA InvestigonStorjeSvet.Slajder

Foto storie e MIA-s: Athina tashmë dy javë në karantinë

Rrugë të zbrazëta, dyqane, kafene dhe restorante të mbyllura, sms mesazhe për të dalë nga shtëpia, lokacione turistike që ngjajnë si vende të shkreta, kanë qenë pjesë e jetës së grekëve për dy javë.

Back to top button
Close
Close