Дописници МКДОпштество

Форум за утврдување на приоритети за работа на Локалниот економско-социјален совет на општина Гостивар

Претставници на локалната самоуправа, невладиниот сектор, образованието, стопанственици и синдикати заеднички ќе составуваат листа со приоритети во функционирањето на Локалниот економско-социјален совет на општина Гостивар.

Back to top button
Close
Close