Biznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Форум за стратегиски развој на туризмот

Домашни и меѓународни експерти денеска во Стопанската комора на Македонија ќе дебатираат за стратегискиот развој на туризмот и ефектите од државната политика за негова поддршка.

Back to top button
Close
Close