Fotoservis

Forum rajonal

Forum rajonal për shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit në temë:“Përmbushja e premtimit për zgjerim të BE-së:30 vite menaxhim të mirë dhe reforma antikorruptuese në Evropën Qendrore dhe Lindore”.

Back to top button
Close
Close