0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Forum Maqedoni-Gjermani për perspektivat e zgjerimit të BE-së

Në Shkup sot do të mbahet forumi i tretë Maqedoni-Gjermani me temë "Perspektivat për zgjerimin e Këshillit Evropian? Roli i Kuvendit në procesin inkuadrues të Maqedonisë Veriore dhe relacionet me Parlamentin Evropian".

Back to top button
Close
Close