EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

Forum botëror për demokraci – nevojitet edukim medial i qytetarëve

Në Pallatin e Evropës përfundoi Forumi botëror për demokraci, organizuar nga Këshilli i Evropës, kushtuar informatave dhe dezinformatave mediale , në të cilin rreth 1.700 pjesëmarrës, mes të cilëve edhe vizituesit e shkollës politike Nëna Terezë nga Shkupi, diskutuan për atë se si lajmet e rrejshme i kanosen demokracisë, me ç'rast konkludimi i përgjithshëm është se nevojitet edukim medial, lajmëroi korrespondenti i MIA-s.

Back to top button
Close
Close