ЕвропаЕвропа.Портал

Форд ќе вложи милијарда долари во фабрика во Европа

„Форд“ планира инвестиција на европскиот пазар на електрични автомобили во рамки на која најавува модернизација на својата фабрика во Германија.

Back to top button
Close
Close