0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Forcat perëndimore dhe anëtaret e BE-së të pranishme në mënyrë dominuese në Maqedoninë e Veriut

Forcat e vjetra ose perëndimore, si edhe vendet anëtare të Bashkimit Evropian, kanë prani dominuese në Maqedoninë e Veriut, tregon Indeksi për prani ndërkombëtare të Institutit Prespa, që përpunohet për herë të parë sivjet. Përllogaritja për vitin 2019 e tregon renditjen e pranisë së 24 shteteve të seleksionuara krahasuar me të njëjtën për vitin 2010, gjegjësisht 2000.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close