BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Forca të shumta policore janë sistemuar rreth ndërtesës së Kuvendit serb

Forcat e shumta policore me pajisje për shkatërrimin e demonstratave gjenden rreth ndërtesës së Kuvendit serb. Aty janë vendosur policë në kuaj dhe me qen, si dhe disa automjete policore.

Beograd, 8 korrik 2020 (MIA) – Forcat e shumta policore me pajisje për shkatërrimin e demonstratave gjenden rreth ndërtesës së Kuvendit serb. Aty janë vendosur policë në kuaj dhe me qen, si dhe disa automjete policore.

Disa dhjetëra policë me pajisje të njëjtë janë sistemuar edhe në ndërtesën e RTS-së.

Njerëzit, të cilët veçmë kanë arritur, deklarojnë se nuk janë pjesë e asnjë obsioni politik dhe se në rrjetet sociale kanë dëgjuar për protestën e caktuar dhe kanë vendosur të shohin se për çka bëhet fjalë. bsh/

Back to top button
Close
Close