0_Магазин.ПорталЗанимливости

Форбс: На листата најбогати, 11 отсто се жени

Од 2.043 најбогати луѓе на светот на Листата на Форбс, 227 се жени, кои заедно поседуваат 852,8 милијарди долари.

Back to top button
Close
Close