ЕвропаСвет.Слајдер

Фолксваген со рекорден профит од речиси 11,4 милијарди евра во првата половина од 2021 година

Фолксваген соопшти дека остварил рекорден оперативен профит од речиси 11,4 милијарди евра (13,5 милијарди долари) во првата половина на 2021 годин

Back to top button
Close
Close