БалканБалкан.Портал

Фого: НАТО нема намера да ги намали силите на КФОР во Косово

Во командата на КФОР во Приштина денеска се одржа церемонија на која поранешниот командант Лоренцо Д`Адарио ја предаде должноста на неговиот наследник Микеле Риси.

Back to top button
Close
Close