BotëBotë.Portal

FMN: Perspektivat globale ekonomike edhe më tutje janë shumë të pasigurta

- Drejtoresha e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Kristalina Georgieva sot deklaroi se perspektivat globale ekonomike mbeten përfundimisht të pasigurta, duke pasur parasysh pandeminë e virusit korona dhe dallimin e rritur mes vendeve të pasura dhe të varfra, që kërkon nga FMN-ja të gjejë mjete shtesë për mbështetje.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close