BotëBotë.PortalSvet.Slajder

FMN do të fokusohet në pasojat ekonomike nga ndryshimet klimatike

Fondi Monetar Ndërkombëtar shikon në ndryshimet klimatike si një rrezik themelor për stabilitetin ekonomik dhe financiar, deklaroi sot shefja e FMN-së, Kristalina Georgieva, duke i prezantuar planet e Fondit për mbështetje të investimeve në teknologjitë e gjelbëra që do ta inkurajojnë rritjen globale.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close