Fotoservis

Fluturimi mbi Shkup për anëtarësimin në NATO

"Mirë se erdhët në NATO" - Ministrja Shekerinska dhe ambasadorja amerikane Bërnz e ndoqën fluturimin e aeroplanëve ushtarakë amerikanë mbi Shkup si shenjë përshëndetje për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Aleancë.

Back to top button
Close
Close