Fotoservis

Fjalime dhe deklarata të kryeministrit Zaev dhe Georgievskit në Stajkovcë

Fjalime dhe deklarata të kryeministrit Zoran Zaev dhe Boris Georgievskit në fshatin Stajkovcë

Back to top button
Close
Close