0_Maqedoni.PortalPolitikë

Fjalim i kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të Komunës së Gazi Babës, Georgievski (DREJTPËRDREJTË)

Fjalim dhe deklarata të kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski në fshatin Stajkovc me rastin e ndërtimit të sallës së re sportive.

Shkup, 24 janar 2021 (MIA) – Fjalim dhe deklarata të kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski në fshatin Stajkovc me rastin e ndërtimit të sallës së re sportive.

Back to top button
Close
Close