Ekonomi

Fjalim i kryeministrit Zaev në Forumin energjetik të Maqedonisë së Veriut (drejtpërdrejtë)

Fjalim i kryeministrit Zoran Zaev në Forumin energjetik të Maqedonisë së Veriut 2020 që mbahet në organizim të Qeverisë, Ambasadës së SHBA-së dhe Institutit ZIP.

Back to top button
Close
Close