0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Fjalët përfundimtare të prokurorisë për rastin “Tortura”

Në Gjykatën Penale në Shkup për sot janë caktuar fjalët përmbyllëse të prokurorisë për rastin “Tortura” që ka të bëjë me burgosjen e liderit të Partisë të Bashkuar për Maqedoninë dhe ish ministër i Punëve të Brendshme, Lube Boshkovski më 6 qershor 2011.

Back to top button
Close
Close