0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeLink i drejtpërdrejtëShoqëri

Fjalët përfundimtare të prokurorisë për rastin “Tortura” (drejtpërdrejtë)

Fjalët përmbyllëse të prokurorisë për rastin “Tortura” e cila ka të bëjë me burgosjen e liderit të Partisë të Bashkuar për Maqedoninë dhe ish ministër i Punëve të Brendshme, Lube Boshkovski më 6 qershor 2011.

Back to top button
Close
Close