Дописници МКДОпштински вести

Физичко приуство само на дел од подрачните и централни училишта во Старо Нагоричане

Владата ги одобри согласностите за организирање настава со физичко присуство што ги определи Комисијата за барања поднесени од 2 до 14 септември во основните и средните училишта, меѓу нив и за основни училишта во општина Старо Нагоричане.

Back to top button
Close
Close