0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiPolitikë

FIZHT: politikanët të gjejnë problem real me të cilin do të merren

Ky nuk është problem real, por i menduar. Tani më kemi reaguar dhe sërish do të reagojmë në akuzat se Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik (FIZHT) ndanë para për personalitete partiake, jo për ta mbrojtur drejtorin ose të punësuarit në Fond, por për ta mbrojtur imazhin e kompanive të cilat aplikojnë në thirrjet publike të FIZHT-së, porositi sot drejtori i Fondit, Jovan Despotovski.

Back to top button
Close
Close