0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

FIZHT do të prezntojë rezultate prej Thirrjes publike për mjete financiare përmes vauçerëve të inovacioneve

Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) sot do të prezentojë rezultate të Thirrjes Publike për ndarjen e mjeteve financiare përmes vauçerëve për inovacione.

Back to top button
Close
Close