0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

FIZHT do t’i prezantojë vendimet e përzgjedhura të thirrjes KREATON

Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik sot i prezanton vendimet e përzgjedhura të thirrjes publike KREATON, e cila mbështetet nga Ambasada  Zvicrës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, USAID-it, UNDP-së, UNICEF-it dhe MASIT-it.

Shkup, 8 prill 2020 (MIA) – Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik sot i prezanton vendimet e përzgjedhura të thirrjes publike KREATON, e cila mbështetet nga Ambasada  Zvicrës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, USAID-it, UNDP-së, UNICEF-it dhe MASIT-it.

Thirrja është e para nga iniciativat e Fondit për përballje me pasojat nga KOVID-19, ndërsa në këtë sfidë në afat prej 72 orëve janë dorëzuar 546 propozim-vendime. fb/

Back to top button
Close
Close