БизнисБизнис.ПорталЕкономија

#FITRCLASSROOM: Северна Македонија со национална стратегија за вештачка интелигенција

Предизвици и можности со кои се соочуваат иновативните компании од областа на вештачка интелигенција во Република Северна Македонија беше темата на последниот #FITRClassroom, организиран од страна на ФИТР.

Back to top button
Close
Close