0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

ФИТР ќе ги презентира резултатите од финалната селекција за кофинансирачки грантови за забрзан економски раст

Фондот за иновации и технолошки развој денеска ќе ги презентира податоците од финалната селекција на компании кои аплицираа на јавниот повик за кофинансирачки грантови за технолошки развој за забрзан економски раст.

Back to top button
Close
Close