БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Финскиот амбасадор Иконен одржа „лекција“ во Стопанската комора на Македонија

 Финскиот амбасадор Перти Иконен денеска им одржа „лекција“ на македонските компании. На панел-дискусија во Стопанската комора укажа дека неговата земја најмногу вложува во образованието и ги учи децата сами да размислуваат и да бидат иновативни.

Back to top button
Close
Close