0_Магазин.ПорталСемејство

Финска ги избра татковците на годината

Наградата е востановена 2006 година, а вниманието е насочено, пред сè, кон татковците кои успеваат во воспоставувањето рамнотежа меѓу работата и родителските обврски , како и мажите кои одгледуваат деца во тешки услови.

Back to top button
Close
Close