ЕвропаЕвропа.Портал

Финер започна со продажба на оброци од бизнис класа во супермаркет

Финската национална авиокомпанија „Финер“ започна со продажба на оброци од бизнис класа во супермаркет за да спречи отпуштања во нејзината угостителска единица поради Ковид-19.

Back to top button
Close
Close