Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Филм и дискусија за зачувување и промоција на социјалистичкото наследство

Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус“ во соработка со „форумЗФД“ вечер од 19 часот во „Кино Култура“ ќе го организираат настанот „Да инвестираме во футуризмот: Културните пејзажи на еден постсоцијалистички град“.

Back to top button
Close
Close