0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKD

Filluan të ndërrohen tabelat informative në rrugë për shkak të ligjit për përdorim të gjuhëve

Seksioni i Tetovës pranë Ndërmarrjes publike për mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve magjistrale dhe rajonale (Rrugët e Maqedonisë) sot filloi me vendosje ne tabelave të reja informative në autostradën A2 Shkup-Tetovë në të cilat tani përveç gjuhës maqedonase ka informata edhe në gjuhën shqipe.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close