0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëShoqëri

Fillon Shkolla e 6-të universitare rajonale e sigurisë

“Aktorët e jashtëm dhe ndikimi i tyre në sigurinë rajonale dhe procesin e integrimit në Ballkanin Perëndimor” është tema e Shkollës tre-ditore universitare rajonale të sigurisë, që do të mbahet sot në Shkup, nën organizimin e Fondacionit “Konrad Adenauer” nga Republika Federale e Gjermanisë, Qendra “Uilfred Martens” për Studime Evropiane dhe Universiteti “Shën Klimenti i Ohrit” – Manastir.

Back to top button
Close
Close