0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Fillon pilot programi për arsimim gjithëpërfshirës seksual

Me trajnimin e arsimtarëve, sot zyrtarisht do të fillojë Pilot - programi për arsimim gjithëpërfshirës seksual në vend, i paralajmëruar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close