EvropëSvet.Slajder

Fillon me punë Prokuroria Evropiane

– Zyra e prokurorit evropian publik (European public prosecutor’s office) prej nesër fillon me punë dhe do të merret me hetime të veprave penale kundër buxhetit të Bashkimit Evropian.

Back to top button
Close
Close