0_Magazinë.Portal0_Web_AktualeShkencë dhe teknologjiShoqëri

Fillon festimi i Javës botërore të Gjithësisë

Sot fillon festimi vjetor i Javës botërore të Gjithësisë në Maqedoni të Veriut, e titulluar "Satelitët e përmirësojnë jetën". Qëllimi i kësaj ngjarje në nivel global është të vihet theksi në përfitimet nga hulumtimet kozmike të kryera gjatë vitit të kaluar për zgjidhje të sfidave të planetit Tokë dhe në Gjithësi.

Back to top button
Close
Close