0_Web_AktualeKultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Fillon edicioni i 39-të i Xhaz Festivalit në Shkup

Artistët muzikorë me renome botërore Vllatko Stefanovski dhe Teodosij Spasov sonte do ta hapin edicionin e 39-të tëm Xhaz Festivalit në Shkup, që do të mbahet deri më 17 tetor.

Back to top button
Close
Close