Фотосервис

Филипче и Хасани – изградба на нов објект за Поликлиниката Сарај

Министерот за здравство Венко Филипче и заменик министерот за здравство Илир Хасани во посета на локацијата на која е во тек изградба на нов објект за Поликлиниката Сарај при ЈЗУ Здравствен дом – Скопје

Back to top button
Close
Close