0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëShoqëriVideo

Filipçe për vizitë në Shtëpinë e Shëndetit Shtip

Sfidat e përditshme me të cilat personeli mjekësor përballet në kryerjen e detyrave të përditshme, sfidat lidhur me testimin, kontrollet dhe udhëzimin më tej të pacientëve të cilët janë pozitivë me koronavirusin ose janë suspektë, janë temat në të cilat ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka biseduar me drejtorët e Shtëpisë së Shëndetit në Shtip dhe Qendrën për Shëndet Publik.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close