0_Maqedoni.PortalShoqëri

Filipçe: Masat të cilat propozohen emitojnë orën policore

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe sot theksoi se është kundër vendosjes së orës policore dhe ndryshimet  e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse, të cilat nesër do të paraqiten para deputetëve,  janë në drejtim të shmangies së asaj mase. Por, me  vetë atë  që pas orës 23:00 asgjë nuk do të punojë  në shtet, praktikisht emitohet  ora policore", thotë ministri Filipçe.

Back to top button
Close
Close