КултураКултура.Портал

Филхармонија го одложи планираниот концерт за 12 март

Во согласност со препораката на Владата за неодржување јавни настани до 13 март, Филхармонија го одложи концертот „Музичка драма“ што требаше да се одржи в четврток на 12 март.

Скопје, 7 март 2020 (МИА) – Во согласност со препораката на Владата за неодржување јавни настани до 13 март, Филхармонија го одложи концертот „Музичка драма“ што требаше да се одржи в четврток на 12 март.

На концертот требаше да настапи канадската сопранистка Миша Бругергосман.

За продолжување на текот на концертите кои се на програмата на Филхармонија, институцијата соопшти дека дополнително ќе ја информира јавноста.бт/лв/

Таг
Back to top button
Close
Close