BotëBotë.Portal

FIFA: Iranianet munden në stadium, nuk ka pengesa

Kryetari i Federatës Ndërkombëtarë të Futbollit, FIFA, Xhani Infantino, tha se FIFA nuk mund të pres më dhe se Teherani e ka siguruar që do të lejojnë gratë të marrin pjesë në ndeshjet e ardhshme të futbollit.

Back to top button
Close
Close