БалканСвет.Слајдер

ФИА: Над 3.000 компании во ФБиХ немаат вработени

Повеќе од 3.000 компании во Федерацијата Босна и Херцеговина немаат вработени во нивните финансиски извештаи, соопшти Агенцијата за финансиски информации (ФИА)

Back to top button
Close
Close