СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Фиџи воведе карантин откако по една година е регистран прв случај на Ковид-19

На Фиџи по една година е регистриран случај на Ковид-19 поради што на граѓаните им е наредено да останат дома, ништо нема да работи, а достапни ќе бидат само здравствените услуги

Back to top button
Close
Close