0_Sport,PortalSport.SlajderTë Tjera

Fetel e kundërshtoi futjen e garave sprint në Formula 1

Drejtuesi i Aston Martin dhe katër herë kampion i Formula 1, Sebastian Fetel, e kundërshtoi futjen e garave sprint në seritë e garave.

Back to top button
Close
Close