КултураКултура.Портал

Фестивалот „Добра идеја 2021“ во четири града

Фестивалот „Добра идеја 2021“, кој почнува утре, годинава ќе се одржи во четири градa од Републикава во организација на здружението Култи Ватор од Скопје.

Back to top button
Close
Close