Kultura.SlajderKulturëKulturë.PortalShkup

Festivali “Valle pa kufij”: Lojë dhe shoqërim virtual i fëmijëve nga tetë shtete

Festivali folklorik ndërkombëtar i fëmijëve "Oro brz granici", i cili do të mbahet sot dhe nesër,  edicionin e 29-të të sivjetëm do ta realizojë  me ndihmën e kanalit "Jutjub" dhe "Fejsbukut", faqja e Shtëpisë kulturore të fëmijëve - Karposh.

Shkup, 19 shtator 2020 (MIA) – Festivali folklorik ndërkombëtar i fëmijëve “Valle pa kufij”, i cili do të mbahet sot dhe nesër,  edicionin e 29-të të sivjetëm do ta realizojë  me ndihmën e kanalit “Jutjub” dhe “Fejsbukut”, faqja e Shtëpisë kulturore të fëmijëve – Karposh.

Festivali do të fillojë në orën 12:00, ndërsa fëmijët e tetë shteteve dy ditë do të luajnë dhe do të shoqërohen në mënyrë virtuale.

Në festival do të marrin pjesë  shoqëritë kulturore nga Serbia, Greqia, Turqia, Bullgaria, Sllovakia, Polonia, Kroacia dhe Qendra kulturore e fëmijëve – Karposh, si nikoqir dhe ansamblet Maqedonia dhe Karshiaka si mysafirë.

Sponsor kryesor i këtij manifestimi është Qyteti i Shkupit. sa/

Back to top button
Close
Close